SOLAR-X

Kwalitatieve Zonnewerende en Isolerende Raamfolies

Eigen plaatsing

Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige en vakkundige plaatsing van elke raamfolie en garanderen we een perfect resultaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bekijk projecten
solar-x vervangen verwijderen

Verwijderen & vervangen

Ook oude of beschadigde folie kunnen we zorgvuldig verwijderen en vervangen door de huidige of nieuwe folie naar uw keuze. Hiervoor kan gerust een offerte worden opgemaakt.

Offerte
veiligheid VCA Solar-x-crop

VCA gekeurd

Als VCA-gecertificeerd bedrijf zorgen we ervoor dat elke installatie voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. U kunt erop vertrouwen dat uw project in veilige handen is.

Over ons
solar-x zonnewerend

Zonwerende
raamfolie

Hou de warmte buiten.
UV Werend

UV-werende
raamfolie

Bescherm uw interieur.

Inbraakwerende
raamfolie

Versterk en beveilig.
Decoratieve & Privacy folie 2

Decoratieve
en pricavy-folie

Combineer stijl en privacy.

Onze troeven

Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor Solar-X. Service, vertrouwen en klantvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel.

 • Meer dan 40 jaar ervaring

  Met vier decennia in de branche hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Vertrouw op onze jarenlange ervaring.

 • Top Kwaliteit

  Een selectie van de beste raamfolies die voldoen aan de hoogste standaarden, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en superieur eindresultaat.

 • Groot aanbod

  Ons uitgebreide assortiment raamfolies biedt oplossingen voor elke behoefte. Van zonwerend tot decoratief, we hebben het allemaal in huis.

 • Persoonlijke service

  We streven ernaar om elke klant een uitzonderlijke service te bieden, van het eerste contact tot de voltooiing van het project.

 • Nood aan folie op uw ramen?

  Vraag nu een offerte aan en ervaar het verschil met onze folie.